27 mei 2019 – 20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei bestond FlexPay 20 jaar. We hebben deze dag op een gezellige manier met de medewerkers ingevuld. We zijn de dag echter serieus begonnen met het overhandigen van een cheque van € 2000 aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp.

Na een korte toelichting door de directeur Rene Kruijff van het ParkinsonFonds werd de cheque overhandigd door een medewerker van FlexPay die op zijn 47e de uitslag kreeg dat hij de ziekte Parkinson had.

Wij allemaal hebben meer dan 15 jaar kunnen ervaren wat dit in de praktijk en in het werk betekent voor deze collega. Wij zijn er ook erg trots op dat wij samen alle mogelijkheden benut hebben om onze collega zolang mogelijk te laten werken. Zijn doorzettingsvermogen was en is enorm en wij sluiten hem dan ook voor altijd in onze armen.

Het ParkinsonFonds zal het geld besteden aan een onderzoek van de bekende professor Erik Scherder, hij is hoogleraar neuropsychologie die verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Wij zijn trots op deze mogelijkheid een stukje bij te dragen aan onderzoek naar Parkinson.

 

 

Actueel

15 juli 2019 – Wat verandert er met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. De WAB, die ook grote veranderingen met zich meebrengt voor uitzendondernemers en payrollbedrijven, gaat op 1 januari 2020 in. Flexmarkt zet de maatregelen van de WAB op een rij. Bron: bijdrage van Mr. M.C. (Marco) Veenstra, Senior adviseur juridische zaken Werkgeversvereniging AWVN. De Eerste Kamer heeft dinsdag …

27 mei 2019 – 20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei bestond FlexPay 20 jaar. We hebben deze dag op een gezellige manier met de medewerkers ingevuld. We zijn de dag echter serieus begonnen met het overhandigen van een cheque van € 2000 aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp. Na een korte toelichting door de directeur Rene Kruijff van het ParkinsonFonds werd de cheque …

5 maart 2019 – FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst. Zie diensten en dan Detacheren met impact.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Lees hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.