20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei 2019 bestond FlexPay 20 jaar. In die 20 jaar hebben wij samen heel veel meegemaakt en hard gewerkt aan het succes van FlexPay. In die jaren hebben wij veel gedaan, geleerd, meegemaakt, zowel lief en leed, en hebben wij over een periode van meer dan 10 jaar gezien wat de ziekte Parkinson betekende en betekent voor 1 van onze medewerkers.

Als blijk van grote waardering en het grote belang van onderzoek van de ziekte Parkinson zijn wij onze jubileumdag gestart met een ontmoeting met de directeur van het ParkinsonFonds in Hoofddorp en de overhandiging van een cheque van € 2000. Het geld zal zeker goed besteed worden door de bekende neuropsycholoog en ‘hersenprofessor Eric Scherder bij zijn onderzoek naar Affective touching.

Na deze serieuze bijeenkomst hebben wij mooie locaties in Amsterdam in een Tuk-Tuk bezocht. Met het bezoek aan de Nachtwacht in het prachtige Rijksmuseum en een heerlijk diner werd deze jubileumdag afgesloten.

Actueel

20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei 2019 bestond FlexPay 20 jaar. In die 20 jaar hebben wij samen heel veel meegemaakt en hard gewerkt aan het succes van FlexPay. In die jaren hebben wij veel gedaan, geleerd, meegemaakt, zowel lief en leed, en hebben wij over een periode van meer dan 10 jaar gezien wat de ziekte Parkinson …

Alpe d’Huzes 2019

FlexPay steunt het team Noordeloos bij de voorbereiding en beklimming van de Alpe d’HuZes van 2 – 7 juni 2019. Zie sponsoring

FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst. Zie diensten en dan Detacheren met impact.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Lees hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.