Beroepenkaart UWV

Beroepenkaart werkgevers – Werk.nl van UWV – meer dan 450.000 CV’s

UWV en FlexPay helpen u bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw vacatures. De onderstaande handleiding geeft u veel meer mogelijkheden om de juiste kandidaat en nieuwe werknemer te vinden in de database van meer dan 450.000 Cv’s!
De beroepenkaart geeft een beeld van wie op werk.nl zoekt naar een bepaald beroep, hoeveel werkzoekenden er in uw regio op zoek zijn naar werk in dat beroep, het opleidingsniveau en hoeveel vacatures zijn er voor hetzelfde beroep. Deze informatie kan u helpen bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw vacature.

Hoe werkt het?

De beroepenkaart biedt u interessante informatie ter oriëntatie, en die handig is bij het werven van nieuwe medewerkers. Naast informatie over de kandidaten die zoeken naar uw beroep, geeft de kaart ook suggesties voor verwante beroepen. De beroepenkaart biedt voor verschillende situaties uitkomst, bijvoorbeeld:
• Ter oriëntatie op de arbeidsmarkt
• Voor moeilijk vervulbare vacatures
• Of wanneer er juist te veel reacties binnenkomen op een vacature.

FlexPay helpt u nog een stapje verder met het zoeken, wij hebben een voorbeeld stap voor stap voor u uitgewerkt.

Stel u bent op zoek naar een Elektromonteur, u gaat dan naar de webpagina Beroepenkaart
en u vult bij Kies beroep ELEKTROMONTEUR in. Bij Kies gebied kunt u een keuze maken, in dit voorbeeld kiest u gemeente en de gemeente Utrecht.

Actueel

Aanpassingen website

In verband met aanpassingen aan en van de website van FlexPay zullen de komende weken diverse pagina’s niet aanwezig of incompleet kunnen zijn.

FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst.

Beschut werk

In december is het aantal beschutte werkplekken voor 2019 vastgesteld.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Bekijk hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.