"Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord."

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

FlexCommunity

Het concept voor de “FlexCommunity” is ontstaan uit een wens van een stichting om kandidaten te ondersteunen richting de arbeidsmarkt. Tijdens onze kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat de veilige omgeving binnen een zogenoemde, “community”, mensen kan laat groeien en ontwikkelen. Ook is ons duidelijk geworden dat de motivatie om elkaar verder te helpen binnen een “community”, op welk vlak dan ook, prachtige resultaten oplevert. Wij zijn van mening dat, wanneer je kandidaten vanuit de verschillende doelgroepen wil ondersteunen, richting de arbeidsmarkt, je de kandidaten niet echt helpt wanneer je alles uit handen neemt. Dit kan variëren van het schrijven van een profiel, tot het (her-) schrijven van het cv.

Binnen ons concept gebruiken we de interne kracht en onderlinge verbindingen binnen de “community”, met als resultaat profielen en cv’s die er toe doen en waar niemand om heen kan.

Binnen onze FlexCommunity werken we nauw samen om de verschillende banden te versterken. Dit doen we door de onzichtbare verbindingen onderling zichtbaar te maken. Ook laten we kandidaten nadenken over hun vervolgstappen op de arbeidsmarkt door elkaar een spiegel voor te houden die soms (brood)nodig is. En daarnaast leiden we mensen op om intakegesprekken te voeren, samen profielen te schrijven en door netwerken met elkaar te verbinden.

Samen verantwoordelijk worden voor het gehele proces met als resultaat mooie, uitgebreide profielen van zeer bekwame kandidaten

Hier onder vindt je een lijst met de bestaande FlexCommunities. Als je de juiste gevonden hebt, kun je op de naam klikken. Deze brengt je vervolgens naar de pagina waar je je kan gaan inschrijven!

Emma at Work

Gift Back

Multi Culturele Verbinders

We'RHere

Inclumunity

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Ervaringsdeskundigen die als verbinder inburgeringsgerechtigden begeleiden en ondersteunen
Multi Culturele Verbinders
Het Jobcoach Netwerk

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau faciliteert uitzend- en arbeidsovereenkomsten voor alle doelgroepen. Dit doen wij voor gemeenten, UWV, SW-bedrijven, Jobcoach- en reintegratiebedrijven, instellingen en bedrijven. Ons doel is het creeeren van een inclusieve arbeidsmarkt, waar er voor alle talenten passend en duurzaam werk is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 0162-762862 of via info@flexpay.nl

Contact

Inclumunity

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze communities, projecten of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.