"We’RWorking together!"

 

~ Han Rahimi (We'RHere) ~

FlexCommunity We'RHere

Onze FlexCommunity We’RHere is een samenwerking tussen de stichting We’RHere en Flexpay Het Sociaal Uitzendbureau. Binnen deze FlexCommunity worden de kandidaten van de stichting We’RHere ondersteunt richting de arbeidsmarkt. De veilige omgeving binnen deze FlexCommunity zorgt ervoor dat men kan groeien en ontwikkelen. We leiden mensen op om samen persoonsprofielen te schrijven en de mogelijkheden te onderzoeken op de arbeidsmarkt dmv op maat gemaakte trainingen.

We’RHere is een sociaal ondernemerschapsproject dat in 2019 is gestart om de integratie van nieuw aangekomen hoogopgeleide Turkse Statushouders in de samenleving te vergemakkelijken. Hen te helpen hun bestaande ervaring en opleiding te evalueren, hun loopbaanrichting te herdefiniëren en om werk- en stagemogelijkheden te creëren.

Binnen onze FlexCommunity krijgen de kandidaten ondersteuning vanuit FlexPay het Sociaal Uitzend bureau tijdens het werving en selectie proces op de arbeidsmarkt.

Samen zorgen we voor meer:

  • Zichtbaarheid voor de talenten van We’RHere
  • Duurzame werkplekken op niveau
  • Juridisch werkgeverschap
  • Trainingen en intervisies
  • Aanvullende begeleiding door de ervaringsdeskundigen en professionals

Schrijf je nu in!

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Ervaringsdeskundigen die als verbinder inburgeringsgerechtigden begeleiden en ondersteunen
Multi Culturele Verbinders
Het Jobcoach Netwerk

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau faciliteert uitzend- en arbeidsovereenkomsten voor alle doelgroepen. Dit doen wij voor gemeenten, UWV, SW-bedrijven, Jobcoach- en reintegratiebedrijven, instellingen en bedrijven. Ons doel is het creeeren van een inclusieve arbeidsmarkt, waar er voor alle talenten passend en duurzaam werk is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 0162-762862 of via info@flexpay.nl

Contact

Inclumunity

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze communities, projecten of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.