"Het geheim van het succes is eerlijkheid"

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

Het Jobcoach Netwerk

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze samenwerkingen en de bijbehorende inschrijf formulieren.

 

Refrisk

Refrisk is een succesvolle en landelijk werkende begeleidings-organisatie voor mensen met een arbeidsbeperking. Refrisk voert re-integratietrajecten uit in opdracht van UWV (voor mensen met een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering), van Gemeenten (mensen die onder de Participatiewet vallen) en het bedrijfsleven (werknemers die door arbeidsongeschiktheid niet meer in staat zijn om het eigen werk uit te voeren).

Wilt u meer weten over Refrisk? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

Heeft u een traject lopen bij Refrisk en wilt u zich inschrijven? Druk dan op "Schrijf je in!"

Schrijf je in

 

Jobstap

Stichting Jobstap is een landelijke re-integratie- en jobcoachorganisatie zonder winstoogmerk. Ze gaan voor een inclusieve samenleving met voor iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt Zij dragen hun steentje hierin bij door iedere dag te bouwen  aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsbeperking. En voor werkgevers bieden zij passende begeleiding on the job.

In opdracht van UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven voeren zij verschillende re-integratietrajecten uit met in dit stadium als eindresultaat participatie op de reguliere arbeidsmarkt.

Bij Jobstap zijn de coaches gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met: een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), auditieve beperking, Licht Verstandelijke Beperking (LVB), Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH), psychische klachten en gedragsproblematiek.

Wilt u meer weten over Jobstap? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

 

Wajong Talenten

Bij Wajong Talenten staat een persoonlijke en talentgerichte aanpak centraal staan. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen talenten en komt in een specifieke baan het best tot zijn recht. Maar niet alleen het vinden, ook het behouden van een baan is belangrijk. Daarom biedt Wajong Talenten ook jobcoaching op de werkplek. Wajong Talenten wil zo veel mogelijk mensen met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak aan het werk helpen. Dat kunnen wij niet zonder sociale werkgevers die bereid zijn om iemand uit de doelgroep een kans te geven binnen hun organisatie.

Wilt u meer weten over Wajong Talenten? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Ervaringsdeskundigen die als verbinder inburgeringsgerechtigden begeleiden en ondersteunen
Multi Culturele Verbinders
Het Jobcoach Netwerk

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau faciliteert uitzend- en arbeidsovereenkomsten voor alle doelgroepen. Dit doen wij voor gemeenten, UWV, SW-bedrijven, Jobcoach- en reintegratiebedrijven, instellingen en bedrijven. Ons doel is het creeeren van een inclusieve arbeidsmarkt, waar er voor alle talenten passend en duurzaam werk is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 0162-762862 of via info@flexpay.nl

Contact

Inclumunity

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze communities, projecten of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.