"Soms moet je het goede opgeven om voor het beste te gaan"

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

Sociaal Uitzenden / Detacheren

FlexPay is als sociaal uitzendbureau speciaal ingericht voor mensen die hindernissen ondervinden bij het uitvoeren van activiteiten in, en deelname aan de arbeidsmarkt.

Uitzenden

In bepaalde gevallen kiest een werkgever ervoor om een (nieuwe) medewerker op zeer flexibele basis in te huren, dit kan al vanaf 1 uur. In dit geval biedt FlexPay de werknemer een uitzendovereenkomst aan.

Uitzenden is het ter beschikking stellen van een arbeidskracht aan een opdrachtgever/inlener op een zeer flexibele basis. Met de opdrachtgever/inlener wordt een uurtarief overeengekomen. Het aantal te werken uren per week kan fluctueren en de uitzendperiode mag, maar hoeft niet van tevoren te worden vastgelegd. De uitzendkracht krijgt per week zijn/haar gewerkte uren uitbetaald. De wet Flexibiliteit & Zekerheid (met voor uitzendkrachten de fasesystematiek) dient bij uitzenden als uitgangspunt. In fase 3 van de Flexwet werkt men met contracten voor bepaalde tijd. Fase 4 heeft betrekking op contracten voor onbepaalde tijd.

Detacheren

De detacheringsovereenkomst houdt in dat FlexPay als juridisch werkgever optreedt. De werknemer heeft een dienstverband met FlexPay, maar is werkzaam bij de inlener volgens de voorwaarden en bepalingen die binnen het inlenend bedrijf gelden. De afspraken tussen de inlener en FlexPay worden vastgelegd in een inleenovereenkomst. De duur van de inleenovereenkomst is door de inlener zelf te bepalen, met een mogelijke proeftijd van een maand.

Beschut Werken

De gemeente kan ook mensen via een detachering in een beschutte omgeving bij reguliere werkgevers laten werken. De werknemer op een beschutte werkplek valt onder de arbeidsvoorwaarden van de werkgever waar hij of zij in dienst is. Beloning geschiedt ten minste conform het minimumloon.

HR-Advies 

  • Medewerkers van FlexPay kunnen u ondersteunen bij:
  • Arbeidsrechtelijke HR-vraagstukken;
  • Informatie over het opstellen van arbeidsovereenkomsten waarbij sprake is van de toepassing van subsidies, premiekortingen en loondispensatie;
  • Informatie over Belastingtechnische vragen m.b.t. arbeidsovereenkomsten;
  • Informatie over de toepassing van Cao’s.
FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.