"Soms moet je het goede opgeven om voor het beste te gaan"

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

Sociaal Waarde Model

Soms wil je net iets meer doen voor je kandidaat of is er extra budget nodig om het uiteindelijke doel te realiseren. FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau geeft jou of jouw organisatie de mogelijkheid te sparen voor jouw talenten.
Een baan voor jouw kandidaat is de grootste winst, maar om dit te blijven doen, kan het verstandig zijn jouw eigen investering of de investering van jouw organisatie terug te verdienen. 

Hoe werkt het Sociaal Waarde model?

Wij verzorgen de gehele administratie en jouw klant krijgt een nette, vooraf met jouw afgesproken offerte, met indien gewenst, jouw eigen logo. Door onze efficiënte manier van samenwerken kunnen wij je faciliteren met een uniek sociale detacheringsformule. Deze dienstverlening past zeer goed bij organisatie die in specifieke branches actief zijn en waar vaak vraag en aanbod plaats vind. 

Hoe werkt het Everyday Heroes Waarde model?

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau is een unieke samenwerking aangegaan met Everyday Heroes. Samen willen wij een brug slaan tussen verschillende partijen en belangen, met als hoogste doel mensen aan het werk helpen, die anders niet aan de slag hadden gekund.

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk door de laatste obstakels weg te nemen richting een baan met contract. Bijvoorbeeld door het bekostigen van een opleiding, reiskosten, begeleiding of iets concreets als een fiets. Everyday Heroes helpt op deze manier honderden mensen aan een baan en vervult een sleutelfunctie tussen werkgevers, jobcoaches, overheid en kandidaten.
Everyday Heroes maakt arbeidsparticipatie zichtbaar en concreet door niet de groep, maar het individu te belichten. Ieder testimonial vertelt een verhaal van iemand die aan het werk gegaan is!

Hoe werkt sociaal detacheren met een waarde model?

  • Door sociaal te detacheren spaar je samen met een werkgever of vanuit je eigen organisatie laagdrempelig en (haast) ongemerkt extra budget óf voor een Power Certificaat van Everyday Heroes vanaf minimaal € 500,-.
  • Werkgever/opdrachtgever ontvangt een transparante en op maat gemaakte offerte met daarin opgenomen; een passend detacheringstarief voor iedere doelgroep en indien gekozen het Everyday Heroes spaarbedrag.
  • Na het detacheringscontract komt het gespaarde, vooraf bekende, bedrag vrij of in de vorm van een certificaat. Dit kan worden ingezet om iemand aan het werk te helpen voor wie dat anders niet haalbaar was geweest.
  • FlexPay verzorgt de gehele administratie en dienstverlening waar je geen omkijken naar hebt. Dan kan jij jouw volledige aandacht geven aan jouw talenten.
FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.