FlexCommunity

 Onze Flexcommunity is ontstaan vanuit een wens van een stichting om kandidaten te ondersteunen richting de arbeidsmarkt. Tijdens onze kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat de veilige omgeving binnen een community mensen kan laat groeien en ontwikkelen. De motivatie om elkaar verder te helpen binnen een community op welk vlak dan ook prachtige resultaten oplevert. Wanneer je kandidaten vanuit de verschillende doelgroepen wil ondersteunen richting de arbeidsmarkt je de kandidaten niet echt helpt wanneer je alles van ze overneemt. Van het schrijven van een profiel, tot het (her) schrijven van het cv. Binnen ons concept gebruiken we  de interne kracht en onderlinge verbindingen binnen de community, met als resultaat profielen en cv’s die er toe doen en waar niemand om heen kan.

Binnen onze flexCommunity werken we nauw om de verschillende banden te versterken, door de onzichtbare verbindingen onderling zichtbaar te maken. Door kandidaten na te laten denken over hun vervolgstappen op de arbeidsmarkt en elkaar de spiegel te geven die soms nodig is. We leiden mensen op om intake te voeren, om samen profielen te schrijven en door netwerken met elkaar te verbinden. Samen verantwoordelijk worden voor het gehele proces met als resultaat mooie uitgebreide profielen van zeer goede kandidaten.

Actueel

Samen simpel SROI omzetten in meerwaarde voor mensen!

Met Gift Back is onze ambitie samen met de overheid, inkopers en leveranciers, de SROI invulling handen en voeten te geven. Op een transparante wijze de budgetten in te zetten, waar het ook voor is bedoeld; kandidaten duurzaam uitplaatsen en verder helpen op de arbeidsmarkt.