/_images_upload/_tn_4c04d11e109d3780.jpg
FlexPay en Duurzame Inzetbaarheid

FlexPay BV is sinds 1999 de onafhankelijke specialist op het gebied van uitzenden, detacheren en payrollen in de Sociale Zekerheid. FlexPay wordt door haar opdrachtgevers gevraagd om nieuwe concepten in combinatie met uitzenden en detacheren te ontwikkelen die ook ingezet kunnen worden onder de nieuwe Participatiewet. FlexPay en Duurzame Inzetbaarheid

Lees meer

 

WhatsApp Video

In maart 2015 heeft FlexPay het nieuwe concept WhatsApp video geïntroduceerd. In diverse publicaties wordt aangegeven dat recruiters gemiddeld maar 6 seconden tijd aan een CV besteden. Als men zich dan realiseert hoeveel tijd werkzoekenden besteden aan het opstellen van de CV en de begeleidende brief en hoeveel tijd het uiteindelijk kost voor de recruiter om deze brieven door te nemen, dan is duidelijk dat de WhatsApp video een snelle en effectieve manier is om te solliciteren.

FlexPay heeft een methodiek ontwikkeld die de werkzoekende helpt om een aantrekkelijke video te maken. Deze video kan dan naar de diverse bedrijven worden geappt, ge-sms’t of gemaild.

Een korte handleiding om zelf al aan de slag te gaan met het maken van een video:

 1. Maak een video van maximaal 2 minuten;
 2. Stel de mobiele telefoon zo in dat u uzelf in een pasfoto formaat op het scherm ziet, dus uw gezicht en een deel van uw schouders. Kijk recht naar voren. Zorg ervoor dat er een geen achtergrondgeluiden te horen zijn en dat de belichting goed is.
 3. Praat rustig en duidelijk. Zorg er vooral voor dat het niet klinkt alsof u de tekst opleest maar kom spontaan over.
 4. Vertel in het kort:
  • hoe u heet
  • wie u bent
  • wat u zoekt
  • wat u belangrijk vindt in een baan
  • wat u werkervaring is (wat heeft u gedaan en over welke tijd)
 5. Noem uw belangrijkste kwaliteiten die te maken met het werk dat u zoekt, waarom zou een bedrijf u moeten aannemen. De werkgever moet het idee krijgen dat u de belangrijkste kandidaat bent voor de functie.
 6. Sluit de video netjes af en geef aan hoe de werkgever u kan bereiken.

Wilt u nu al een video via WhatsApp naar FlexPay sturen dan kan dat via het mobiele nummer: 06-3819 2868.