/_images_upload/_tn_4c04d11e109d3780.jpg
FlexPay en Duurzame Inzetbaarheid

FlexPay BV is sinds 1999 de onafhankelijke specialist op het gebied van uitzenden, detacheren en payrollen in de Sociale Zekerheid. FlexPay wordt door haar opdrachtgevers gevraagd om nieuwe concepten in combinatie met uitzenden en detacheren te ontwikkelen die ook ingezet kunnen worden onder de nieuwe Participatiewet. FlexPay en Duurzame Inzetbaarheid

Lees meer

 

Speedscreening

FlexPay introduceert in samenwerking met de Vlaamse Dienst voor de Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en Belgische bedrijf Teleportel het innovatieve videochat-systeem FlexPay speedscreening in Nederland. De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en Teleportel hebben in oktober 2014 over heel Vlaanderen het nieuwe concept Speedscreening geïntroduceerd. Het videochat-systeem biedt werkgevers en werkzoekenden de kans zonder verplaatsing met elkaar kennis te maken. In 6 minuten of minder zoeken ze uit of ze bij elkaar passen. Als het klikt kun je verder afspreken. Klikt het niet, dan neem je afscheid en ga je door naar de volgende. Speedscreening helpt werkgevers bij het maken van een preselectie, zoals een motivatiebrief.

Voordelen van speedscreening boven bestaande matchingssystemen:

  • Wie van het systeem gebruikmaakt, hoeft geen software te installeren; een simpele login volstaat.
  • Dit video-chatsysteem heeft dus als grote voordeel dat het voor een grote tijdswinst zorgt. Noch de werkzoekende, noch de werkgever moet zich verplaatsen. Het is ook een technologische primeur.
  • Vooral jongeren zullen dit een interessant platform vinden.
  • Ook dat is het grote voordeel van dit systeem: je kunt heel gericht per sector of beroepsgroep werven of solliciteren.
  • Bij de voorstelling van ‘speedscreening’ namen in heel Vlaanderen 55 bedrijven deel en werden 230 succesvolle verbindingen tot stand gebracht.
  • Het is de bedoeling om ‘speedscreening’ in te zetten voor elk profiel werkzoekende.
  • De deelnamekosten voor de werkgevers zijn laag in vergelijking met bestaande vormen van de werving van nieuwe medewerkers.

Voor meer informatie over speedscreening kunt u contact opnemen met Rob van Maanen, 06-51091396.