/_images_upload/_tn_333ce55a5e946bec.jpg

Beroepenkaart UWV

Beroepenkaart werkgevers – Werk.nl van UWV – meer dan 450.000 CV’s

UWV en FlexPay helpen u bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw vacatures. De onderstaande handleiding geeft u veel meer mogelijkheden om de juiste kandidaat en nieuwe werknemer te vinden in de database van meer dan 450.000 CV’s!
De beroepenkaart geeft een beeld van wie op werk.nl zoekt naar een bepaald beroep, hoeveel werkzoekenden er in uw regio op zoek zijn naar werk in dat beroep, het opleidingsniveau en hoeveel vacatures zijn er voor hetzelfde beroep. Deze informatie kan u helpen bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw vacature.

Hoe werkt het?

De beroepenkaart biedt u interessante informatie ter oriëntatie, en die handig is bij het werven van nieuwe medewerkers. Naast informatie over de kandidaten die zoeken naar uw beroep, geeft de kaart ook suggesties voor verwante beroepen. De beroepenkaart biedt voor verschillende situaties uitkomst, bijvoorbeeld:
• Ter oriëntatie op de arbeidsmarkt
• Voor moeilijk vervulbare vacatures
• Of wanneer er juist te veel reacties binnenkomen op een vacature.

FlexPay helpt u nog een stapje verder met het zoeken, wij hebben een voorbeeld stap voor stap voor u uitgewerkt.

Stel u bent op zoek naar een Elektromonteur, u gaat dan naar de webpagina Beroepenkaart
en u vult bij Kies beroep ELEKTROMONTEUR in. Bij Kies gebied kunt u een keuze maken, in dit voorbeeld kiest u gemeente en de gemeente Utrecht.


 

 

 

Daarna klikt op ZOEKEN. U komt op de volgende pagina uit:

 

 

 

U kiest in dit voorbeeld HOOFDMONTEUR ELEKTRISCHE INSTALLATIES waarna u op Download Beroepenkaart klikt.

 

 

 

De beroepenkaart ziet er als volgt uit:

 

 

 

Op pagina 1 van de Beroepenkaart kunt u zien dat er bij Hoofdmonteur elektrische installaties 0 werkzoekenden zijn.
Er zijn echter nog andere mogelijkheden om aan een wellicht gelijkwaardig gekwalificeerd monteur te komen door te zoeken naar beroepen die vergelijkbaar zijn met het beroep Hoofdmonteur elektrische installaties.
Deze beroepen vallen op werk.nl onder het beroep Hoofdmonteur elektrische installaties. werkzoekenden met deze beroepen kunnen interessant zijn voor uw vacature. Dit zijn bijvoorbeeld:
• eerste elektromonteur (leidinggevend);
• elektromonteur elektrische installaties (leidinggevend);
• leidinggevend monteur elektrische installaties

Vindt u geen geschikte kandidaten voor het beroep Hoofdmonteur elektrische installaties? Kijk dan ook eens naar werkzoekenden met beroepen uit deze tabel:

 

 

 

Meer weten over een alternatief beroep van een kandidaat voor uw vacature? Klik dan op het beroep om de beroepenkaart ervan te openen (dit in het actieve document op Internet).
Werkzoekenden die zoeken naar vacatures voor het beroep Hoofdmonteur elektrische installaties, vinden bovenstaande beroepen ook interessant. Sommige mensen werkten in deze beroepen voordat zij Hoofdmonteur elektrische installaties werden. Andere mensen werkten in deze beroepen nadat zij Hoofdmonteur elektrische installaties zijn geweest. Ook zoeken mensen naar deze beroepen als alternatief beroep. 'Aantal vacatures' is totaal van vacatures dat de laatste 6 maanden op werk.nl stond. 'Aant. WZ'. is aantal werkzoekenden dat in deze regio zoekt naar

Op de pagina’s 3 en 4 van de Beroepenkaart vindt u nog meer informatie over opleidingen en cursussen die werkzoekenden gevolgd hebben. U kunt ook de Beroepenkaart van het UWV downloaden.

Natuurlijk kunt u bij FlexPay een offerte aanvragen als u de geschikte medewerker heeft gevonden en de medewerker via FlexPay aan het werk wilt stellen. U kunt contact opnemen via onze kosteloze nummer: 0800-FLEXPAY.