Over ons

FlexPay is opgericht in 1999 als specialist in het uitzenden, detacheren en payrolling in de sociale zekerheid. Dat is nog steeds de corebusiness van FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau. Inmiddels beperken we ons niet meer tot het domein van de sociale zekerheid, maar zijn wij actief in de volle breedte van de markt.

Onze motivatie is dat iedereen die kan en wil werken meedoet en we tegelijkertijd werkgevers faciliteren en ontzorgen. Dit om talenten met een functiebeperking en andere werkzoekenden te ondersteunen en een werkplek te bieden.

Voor talenten met een functiebeperking zijn eigenwaarde, ontwikkeling, sociale contacten en (gedeeltelijke) financiële zelfstandigheid belangrijke zaken. Door het hebben van een betaalde baan kunnen wij dit samen bevorderen.

Wij hebben als doel de overgang naar een rechtstreeks dienstverband tussen werkgever en werknemer te realiseren.

Impact  

Als sociaal uitzendbureau denken wij mee met onze talenten. Wij werken mee aan de uitbetaling van een eventueel voorschot en zorgen voor een consistente uitbetaling van het salaris. Dit zorgt voor rust, waardoor de talenten zich beter kunnen ontwikkelen en vaak kunnen doorstromen naar een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. De rust bij de werknemer vertaalt zich ook in een lager ziekteverzuim en minder uitval.

De talenten voelen zich serieus genomen en geven aan dat zij zich door het hebben van een arbeidsovereenkomst ook beter op de thuissituatie kunnen richten.

Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord.

Meer weten?  

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

FLEXPAY B.V.

Modelleur 1, 5171 SL Kaatsheuvel

Postadres:
Postbus 33, 5170 AA Kaatsheuvel

Telefoon:
0416-672090

Google Maps

Website:
www.flexpay.nl

E-mail:
info@flexpay.nl

KvK: 18055628

BTW: NL.8078.27.459.B.01

Rabobank: 151091226
IBAN: NL65RABO0151091226
BIC: RABONL2U

Actueel

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau

is de unieke samenwerking aangegaan met Everyday Heroes. Samen willen wij een brug slaan tussen verschillende partijen en belangen, met als hoogste doel mensen aan het werk helpen, die anders niet aan de slag hadden gekund. Het is sociaal ondernemen en samen laten we zien dat het oplossen van ‘kleine problemen’ tot grootse resultaten leidt!