Payrolling

Payrolling & HRM

In opdracht van bedrijven en organisaties biedt FlexPay payroll- en HRM-dienstverlening aan op maat. Uw wensen als werkgever worden vertaald in maatwerkovereenkomsten voor uw medewerker(s). Naast payrolling kunt u bij FlexPay dus ook terecht voor outsourcing van uw salarisadministratie. FlexPay ondersteunt u met producten en diensten die zekerheid, continuïteit en flexibiliteit bieden over de volle breedte van HRM. FlexPay vervult de rol als volledig juridisch werkgever, de werknemer is gewoon werkzaam binnen uw bedrijf/organisatie onder uw leiding en toezicht.

Payroll XTRA – krapte op de arbeidsmarkt

Nu de krapte op de arbeidsmarkt aanhoudt, komen er gelukkig weer nieuwe werknemers in beeld die in de afgelopen jaren minder kansen op een baan hadden.

Te denken valt aan:

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Waaruit bestaat de Payroll- en HRM-dienstverlening van FlexPay?

U richt zich op het werven en selecteren van uw personeel. Als geen ander kunt u de juiste persoon voor de juiste functie vinden. Wilt u vervolgens geen zorgen hebben over alle zaken die daaraan als formeel juridisch werkgever verbonden zijn? Dan is payrolling via FlexPay een zeer aantrekkelijke oplossing voor u. Daarbij neemt FlexPay alle administratieve lasten en werkgeversrisico s uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het werk van uw medewerkers en uw bedrijf.

Maximale flexibiliteit, minimale zorgen

Omdat FlexPay goed bekend is in de markt, is FlexPay als geen ander in staat om de verantwoordelijkheid als werkgever volledig en verantwoord van u over te nemen. Hoe dat werkt? Zoals gezegd: bij payrolling verzorgt u zelf de werving en selectie van uw (flexibele) arbeidskrachten. U bepaalt bovendien de bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Vervolgens treedt de medewerker bij FlexPay in dienst. Dit kan voor de duur van een project, als tijdelijke vervanging, voor (on)bepaalde tijd of als oproep- of uitzendkracht. Nadat u iemand heeft geselecteerd, neemt FlexPay alle administratieve en financiële verantwoordelijkheden van u uit handen. Van het opstellen van het arbeidsovereenkomst tot verzuimbegeleiding. Van salarisuitbetaling tot facturatie. Van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen.

Waarom payrolling door FlexPay!

FlexPay is al sinds 1999 jaar een solide en betrouwbare partner in payrolling;

INTERESSE: BEL 0800-FLEXPAY en vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Actueel

Aanpassingen website

In verband met aanpassingen aan en van de website van FlexPay zullen de komende weken diverse pagina’s niet aanwezig of incompleet kunnen zijn.

FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst.

Beschut werk

In december is het aantal beschutte werkplekken voor 2019 vastgesteld.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Bekijk hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.