"Niets is zo blijvend als verandering"

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

FlexPay, "Uw Ketenregisseur", zorgt voor rust

Onderzoeken laten zien dat de impact van de dienstverlening van FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst. Medewerkers voelen zich serieus genomen en hebben daardoor meer aandacht voor hun werk en hun thuissituatie. Ook het meedenken over, en het meewerken aan de uitbetalingen door FlexPay geeft rust.

Hierdoor kunnen medewerkers zich beter ontwikkelen en stromen vaker door naar een vast dienstverband bij de werkgever. Hiermee besparen gemeenten en UWV uitkeringsgeld. De rust bij de medewerker vertaalt zich ook naar een lager ziekteverzuim, minder uitval en een hogere arbeidsproductiviteit.

Beschut werk

De gemeente kan ook in samenspraak met FlexPay mensen bemiddelen via een detachering in een beschutte (werk)omgeving bij reguliere of gemeentelijke opdrachtgevers. De medewerker op een beschutte werkplek valt onder de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever waar hij of zij de werkzaamheden verricht. Beloning geschiedt ten minste conform het minimumloon.

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.