Salarisadministratie

Voor een toenemend aantal landelijke opdrachtgevers voert FlexPay de salarisadministratie uit.

Tot onze klantenkring behoren administratie- en accountantskantoren en werkgevers in zowel de publieke als private sector. Voordeel van onze werkwijze is dat wij in samenwerking met onze opdrachtgevers komen tot een op maat toegesneden werkwijze in het verwerken van de salarissen. Naast continuïteit in de dienstverlening levert het outsourcen van uw salarisadministratie direct een besparing op uw personeelskosten. Tevens hoeft u niet meer te investeren in software en deskundigheidsbevordering van uw medewerkers op het gebied van de salarisadministratie en wijzigingen in wet- en regelgeving.

All in Prijs 6,95 Euro per loonslip

Salarisadministratie vanaf 6,95 Euro* per loonspecificatie! FlexPay hanteert dit vaste all-in tarief exclusief BTW voor de uitvoering van de basisdienstverlening voor de salarisadministratie.
* Minimaal 10 werknemers, maximaal 12 mutaties per werknemer per jaar.

Voordelen:

Basisdienstverlening:

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Actueel

15 juli 2019 – Wat verandert er met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. De WAB, die ook grote veranderingen met zich meebrengt voor uitzendondernemers en payrollbedrijven, gaat op 1 januari 2020 in. Flexmarkt zet de maatregelen van de WAB op een rij. Bron: bijdrage van Mr. M.C. (Marco) Veenstra, Senior adviseur juridische zaken Werkgeversvereniging AWVN. De Eerste Kamer heeft dinsdag …

27 mei 2019 – 20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei bestond FlexPay 20 jaar. We hebben deze dag op een gezellige manier met de medewerkers ingevuld. We zijn de dag echter serieus begonnen met het overhandigen van een cheque van € 2000 aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp. Na een korte toelichting door de directeur Rene Kruijff van het ParkinsonFonds werd de cheque …

5 maart 2019 – FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst. Zie diensten en dan Detacheren met impact.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Lees hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.