Salarisadministratie

Voor een toenemend aantal landelijke opdrachtgevers voert FlexPay de salarisadministratie uit.

Tot onze klantenkring behoren administratie- en accountantskantoren en werkgevers in zowel de publieke als private sector. Voordeel van onze werkwijze is dat wij in samenwerking met onze opdrachtgevers komen tot een op maat toegesneden werkwijze in het verwerken van de salarissen. Naast continuïteit in de dienstverlening levert het outsourcen van uw salarisadministratie direct een besparing op uw personeelskosten. Tevens hoeft u niet meer te investeren in software en deskundigheidsbevordering van uw medewerkers op het gebied van de salarisadministratie en wijzigingen in wet- en regelgeving.

All in Prijs 6,95 Euro per loonslip

Salarisadministratie vanaf 6,95 Euro* per loonspecificatie! FlexPay hanteert dit vaste all-in tarief exclusief BTW voor de uitvoering van de basisdienstverlening voor de salarisadministratie.
* Minimaal 10 werknemers, maximaal 12 mutaties per werknemer per jaar.

Voordelen:

Basisdienstverlening:

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Actueel

Aanpassingen website

In verband met aanpassingen aan en van de website van FlexPay zullen de komende weken diverse pagina’s niet aanwezig of incompleet kunnen zijn.

FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst.

Beschut werk

In december is het aantal beschutte werkplekken voor 2019 vastgesteld.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Bekijk hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.