Salarisadministratie

FlexPay uw betrouwbare backoffice

Wij bieden maatwerkoplossingen op het gebied van salarisadministratie of volledig juridisch werkgeverschap tegen een betaalbare prijs. FlexPay ondersteunt bedrijven in diverse branches en sectoren. De gedegen ervaring en kennis van zaken van de medewerkers van FlexPay naast hun probleemoplossende en ondernemende mentaliteit staan daarbij volledig tot uw beschikking!

Jaarlijks werken honderden personen vanuit opdrachten van haar opdrachtgevers op basis van een detacheringovereenkomst via FlexPay of wordt salarisadministratie voor deze medewerker door FlexPay uitgevoerd.

Beschikbare subsidies, premies en overige voorwaarden worden door FlexPay aangevraagd dan wel toegepast. FlexPay verzorgt trajecten en adviezen inzake adequate begeleiding bij schulden, verzuim en andere items op HRM-gebied. Hierin onderscheidt FlexPay zich uitdrukkelijk binnen dit marktsegment.

Met de inzet van FlexPay treft u een betrouwbare partner. FlexPay werkt in opdracht van klanten die op hun beurt een grote verantwoordelijkheid dienen af te leggen voor de door hen ondernomen activiteiten. Een greep uit ons klantenbestand: gemeenten, belastingadvieskantoren, accountantskantoren, onderwijsinstellingen, horecaondernemingen, re-integratiebureaus, freelancers en uitzendbureaus.

All in Prijs € 9,95 per loonspecificatie

Salarisadministratie vanaf € 9,95 * per loonspecificatie! FlexPay hanteert dit vaste all-in tarief exclusief BTW voor de uitvoering van de basisdienstverlening voor de salarisadministratie.

Het basispakket bestaat uit:

Basispakket:

Aanvullende diensten (optioneel) o.b.v. uurvergoeding:

Aanvullende diensten (optioneel) o.b.v. nacalculatie:

Daarbij kunnen wij u bij nog meer zaken ontzorgen zoals:

De tarieven zijn exclusief 21% B.T.W. Op basis van de prijsindexering zal de tariefstelling per kalenderjaar geëvalueerd en mogelijk herzien worden.

Bovenstaande diensten worden op maat geleverd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Actueel

Samen simpel SROI omzetten in meerwaarde voor mensen!

Met Gift Back is onze ambitie samen met de overheid, inkopers en leveranciers, de SROI invulling handen en voeten te geven. Op een transparante wijze de budgetten in te zetten, waar het ook voor is bedoeld; kandidaten duurzaam uitplaatsen en verder helpen op de arbeidsmarkt.