Sponsoring

FlexPay ondersteunt sinds jaren diverse (sport)activiteiten. De visie van FlexPay is dat sport mensen gezond houdt, verbroedert en laat samenwerken aan gezamenlijk succes. Ofwel sport helpt je om van kansloos naar kansrijk te groeien. En deze houding streven we ook in ons dagelijks werk na bij de ondersteuning van werkzoekenden.

Een overzicht van de steun die FlexPay geeft:

Emma at Work – club van 1000

Emma at Work

Meegewerkt aan de aanschaf van de nieuwe auto voor de Praktijkschool MET in Waalwijk


Praktijkschool MET

klinktprima


Klinktprima biedt informatie voor mensen met een auditieve beperking op de arbeidsmarkt.klinktprima

Goal Hunters Kaapstad

In Zuid-Afrika ondersteunt FlexPay via haar stichting Job Realisation South Africa een compleet jongens voetbalteam in de Township Khayelitsa in Kaapstad. De naam van het team is GOAL HUNTERS. Het jongensteam Goal Hunters heeft in 2012 een groot toernooi gewonnen. Als ‘beloning’ heeft FlexPay het hele team op de Tafelberg in Kaapstad uitgenodigd. Vanaf 2011 sponsort Job Realisation ook een meisjesteam, eveneens onder de naam GOAL HUNTERS Ladies.

In oktober 2016 heeft een groot toernooi onder de naam Job Realisation South Africa plaatsgevonden. Met steun van Rob van Maanen, directeur van FlexPay, konden vele teams deelnemen.

Goal Hunters Kaapstad – Ladies

Geen geweld op ons veld! Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld

Moed.nl

Stichting Ondersteuning Gehandicapten

Stichting Ondersteuning gehandicapten

Fire Totaal, informatiemagazine voor brandweer Nederland

FireTotaal

Kind op weg – verkeersbrigadiers

Actueel

Dienstverlening van FlexPay in 2020

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. FlexPay heeft haar dienstverlening hierop aangepast en uitgebreid. Zoals de afgelopen 20 jaar is en blijft FlexPay uw kennispartner in werkgeversdiensten en flexibele arbeid gespecialiseerd in de ondersteuning van de plaatsing van werkzoekenden door de inzet van uitzend- en arbeidsovereenkomsten.