Sponsoring

FlexPay ondersteunt sinds jaren diverse (sport)activiteiten. De visie van FlexPay is dat sport mensen gezond houdt, verbroedert en laat samenwerken aan gezamenlijk succes. Ofwel sport helpt je om van kansloos naar kansrijk te groeien. En deze houding streven we ook in ons dagelijks werk na bij de ondersteuning van werkzoekenden.

Een overzicht van de steun die FlexPay geeft:

Emma at Work – club van 1000

Emma at Work

Meegewerkt aan de aanschaf van de nieuwe auto voor de Praktijkschool MET in Waalwijk


Praktijkschool MET

klinktprima


Klinktprima biedt informatie voor mensen met een auditieve beperking op de arbeidsmarkt.klinktprima

Goal Hunters Kaapstad

In Zuid-Afrika ondersteunt FlexPay via haar stichting Job Realisation South Africa een compleet jongens voetbalteam in de Township Khayelitsa in Kaapstad. De naam van het team is GOAL HUNTERS. Het jongensteam Goal Hunters heeft in 2012 een groot toernooi gewonnen. Als ‘beloning’ heeft FlexPay het hele team op de Tafelberg in Kaapstad uitgenodigd. Vanaf 2011 sponsort Job Realisation ook een meisjesteam, eveneens onder de naam GOAL HUNTERS Ladies.

In oktober 2016 heeft een groot toernooi onder de naam Job Realisation South Africa plaatsgevonden. Met steun van Rob van Maanen, directeur van FlexPay, konden vele teams deelnemen.

Goal Hunters Kaapstad – Ladies

Geen geweld op ons veld! Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld

Moed.nl

Stichting Ondersteuning Gehandicapten

Stichting Ondersteuning gehandicapten

Fire Totaal, informatiemagazine voor brandweer Nederland

FireTotaal

Kind op weg – verkeersbrigadiers

Actueel

15 juli 2019 – Wat verandert er met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. De WAB, die ook grote veranderingen met zich meebrengt voor uitzendondernemers en payrollbedrijven, gaat op 1 januari 2020 in. Flexmarkt zet de maatregelen van de WAB op een rij. Bron: bijdrage van Mr. M.C. (Marco) Veenstra, Senior adviseur juridische zaken Werkgeversvereniging AWVN. De Eerste Kamer heeft dinsdag …

27 mei 2019 – 20 Jarig jubileum FlexPay BV

Op 28 mei bestond FlexPay 20 jaar. We hebben deze dag op een gezellige manier met de medewerkers ingevuld. We zijn de dag echter serieus begonnen met het overhandigen van een cheque van € 2000 aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp. Na een korte toelichting door de directeur Rene Kruijff van het ParkinsonFonds werd de cheque …

5 maart 2019 – FlexPay en sociale impact

Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat de sociale impact van de dienstverlening van FlexPay veel verder reikt dan alleen de uitzend- of detacheringovereenkomst. Zie diensten en dan Detacheren met impact.

Duurzaamheid en uitzenden

Ambitie of hype? Lees hier de column in Flexnieuws van Rob van Maanen, directeur van FlexPay BV.