Werkgevers

Uitzenden, detacheren en loonkostensubsidie

Met de komst van de Participatiewet en de zogenaamde Garantiebanen kan FlexPay de werkgevers op vele punten ondersteunen, nl. door voor de werkgever na te gaan of een potentiële werknemer staat geregistreerd in het Doelgroepregister van het UWV en daarmee meetelt als een garantiebaan. Bij toekenning van de loonkostensubsidie door een gemeente kan FlexPay deze verwerken in het uurtarief van de nieuwe medewerker. Daarbij wordt de werkgever bijna volledig ontzorgd van administratie en financiële risico´s. FlexPay biedt werkgevers uitgebreide ondersteuning o.a. via haar gratis helpdesk 0800-FLEXPAY (3539729).

Veel werkgevers zijn bereid om waar mogelijk werkzoekenden een kans te bieden. Specifiek hebben jongeren, ouderen en werkzoekenden met een beperking (Wajongers) extra steun nodig om aan het werk te komen. In veel gevallen heeft u als werkgever recht op subsidies, indien u deze werkzoekende een kans geeft om bij u in dienst te treden.

FlexPay biedt u kosteloze ondersteuning bij het aanvragen van deze subsidies. De medewerkers van FlexPay treden op basis van de gegevens van de potentiële werknemer in contact met de uitkeringsinstantie. Dat kan de gemeente of het UWV Werkbedrijf zijn. Deze subsidies worden dan transparant verwerkt in de offerte voor het inleentarief. De werkzoekende krijgt dan een detacheringovereenkomst, waarbij FlexPay optreedt als juridisch werkgever. Hierbij geeft u direct ook alle administratieve taken en risico s van het werkgeverschap uit handen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Timmers, 06-52095455 of jeroen.timmers@flexpay.nl

FlexPay is aangesloten bij MKB Nederland en MVO Nederland.

Meteen uw vacature aanmelden?

Aanmelden vacature

Bedrijfsinformatie
Een fulltime werkweek bedraagt:*Vacatureomschrijving

Soort overeenkomst:*

Werkdagen

Bij meerdere selectie, graag selecteren met 'ctrl'


Afgesproken reiskostenregeling*


Overwerk toeslag van toepassing?*


Ploegentoeslag van toepassing?*


ADV-compensatie van toepassing?*
 

Actueel

Dienstverlening van FlexPay in 2020

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. FlexPay heeft haar dienstverlening hierop aangepast en uitgebreid. Zoals de afgelopen 20 jaar is en blijft FlexPay uw kennispartner in werkgeversdiensten en flexibele arbeid gespecialiseerd in de ondersteuning van de plaatsing van werkzoekenden door de inzet van uitzend- en arbeidsovereenkomsten.