Werkgevers

Vraag en aanbod

Als sociaal uitzendbureau weten wij als geen ander dat het maken van een juiste verbinding tussen talenten en werkgevers start met een groot netwerk.
Samen met sociale partners is onze ambitie het juiste talent te koppelen aan de juiste werkgever. Door de netwerken met elkaar te verbinden zijn wij een spin in het web en brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.
Onze motivatie is dat iedereen die kan en wil werken meedoet en we tegelijkertijd werkgevers faciliteren en ontzorgen om talenten uit de verschillende doelgroepen een werkplek te bieden. FlexPay verzorgt hierbij het juridisch werkgeverschap. De overgang naar en rechtstreeks dienstverband tussen werkgever en het talent is ons uiteindelijke doel.
Heeft u een vacature, meld deze bij ons aan, wij zetten graag ons netwerk voor u in.

Sociaal Uitzenden, detacheren en payrolling

Met de komst van de Participatiewet en de wet Banenafspraak bieden wij werkgevers op vele punten ondersteuning. Wij kunnen bijvoorbeeld na gaan of een potentieel talent staat geregistreerd in het doelgroepregister van het UWV en daarmee meetelt als een garantiebaan.
Veel werkgevers zijn bereid om talenten een kans te bieden. Talenten met een functie beperking hebben vaak extra steun nodig om aan het werk te komen. In veel gevallen heeft de werkgever dan recht op subsidies, indien u deze talenten een kans biedt binnen uw organisatie.
FlexPay verzorgd en vraagt deze subsidies aan. De medewerkers van FlexPay treden in contact met de uitkeringsinstantie. Dat kan de gemeente of het UWV Werkbedrijf zijn. Deze subsidies worden dan transparant verwerkt in de offerte voor sociaal uitzenden, detacheren of payrolling. Uw nieuwe talent krijgt dan een overeenkomst, waarbij FlexPay optreedt als juridisch werkgever. Daarbij neemt FlexPay de zorg van administratie en financiële risico’s uit handen.

Wenst u nog meer voor inclusie en diversiteit, denk dan eens aan onze sociale (werk)projecten, sociaal inhouse constructie of het Everyday Heroes waarde model. (deze linken aan onze diensten)

FlexPay is aangesloten bij MKB Nederland en MVO Nederland.

Meteen uw vacature aanmelden?

  Aanmelden vacature

  Bedrijfsinformatie
  Een fulltime werkweek bedraagt:*  Vacatureomschrijving

  Soort overeenkomst:*

  Werkdagen

  Bij meerdere selectie, graag selecteren met 'ctrl'


  Afgesproken reiskostenregeling*


  Overwerk toeslag van toepassing?*


  Ploegentoeslag van toepassing?*


  ADV-compensatie van toepassing?*
   

  Actueel

  Samen simpel SROI omzetten in meerwaarde voor mensen!

  Met Gift Back is onze ambitie samen met de overheid, inkopers en leveranciers, de SROI invulling handen en voeten te geven. Op een transparante wijze de budgetten in te zetten, waar het ook voor is bedoeld; kandidaten duurzaam uitplaatsen en verder helpen op de arbeidsmarkt.