"Geen idee wat u wenst? Mooi, dan kunnen we nog alle kanten op"

 

~ FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau ~

Onze missie

Onze missie is dat iedereen, die kan en wil werken, meedoet en we tegelijkertijd werkgevers faciliteren en ontzorgen. Dit doen we om talenten met een functiebeperking en andere werkzoekenden te ondersteunen en een werkplek te bieden.

Voor talenten met een functiebeperking of afstand tot de arbeidsmarkt zijn eigenwaarde, ontwikkeling, sociale contacten en (gedeeltelijke) financiële zelfstandigheid belangrijke zaken. Door het hebben van een betaalde baan kunnen we dit samen bevorderen. Wij hebben als doel de overgang naar een rechtstreeks dienstverband tussen werkgever en werknemer te realiseren. 

Daarom zoeken wij altijd naar talenten die bij onze organisatie passen en naar kandidaten met doorzettingsvermogen die samen met ons op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn op zoek naar mensen die onze passie en ambitie delen. En daarom gaat solliciteren bij ons net even anders dan bij de meeste organisaties.

Laat ons eerst weten wie je bent en in samenwerking met onze partners onderzoeken wij de mogelijkheden. Je kan natuurlijk ook altijd direct reageren op een van onze vacatures.

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.